NAMESTITEV


PREPROSTO.jpg

ENOSTAVNO

Žepek na steno pritrdiš z žeblji ali vijaki. Posamezni Floridejini žepki in vertikalni sistemi zahtevajo dvotočkovno namestitev, horizontalni žepki pa štiritočkovno. Seveda lahko uporabiš poljuben sistem ali način montaže žepkov za različne površine: obesiš jih lahko na vrvice, žice; balkonske ograje, notranje ali zunanje stene in ostale vertikalne površine. 

 

PREPROSTO

PRILAGODLJIVO

Žepke enostavno obesiš na stenske žeblje ali vijake. Možna je tudi pritrditev/obešanje na vrvice na poljubno višino. Po meri pa izdelamo tudi kovinske ali lesene nosilce. Sistem pritrjevanja prilagodimo Vašim željam in potrebam. Žepke lahko namestiš praktično kamorkoli: na zunanje ali notranje stene, balkonske ograje, stranice miz ali klopi...

Filc, iz katerega so žepki narejeni, praktično ne potrebuje vzdrževanja.  Umazanijo ali ostanke zemlje enostavno samo sperete z vodo ali pustite, da se posuši in rahlo otresetecerada na hrbtni strani pa je praktično neuničljiva.

Občasno morda s tršim ščetinastim čopičem skrtačite vodni kamen, ki se lahko nabere na površini filca ali dnu žepka.

 

 

MOBILNO IN MODULARNO

MOBILNO IN MODULARNO

Žepke lahko po potrebi prestavljaš iz prostora v prostor ali iz notranje na zunanjo steno (recimo zgodaj spomladi, ko rastline počasi navajamo na zunanje pogoje) in obratno. Iz posameznih žepkov ali sistemov žepkov lahko sestaviš večji vertikalni vrtiček in tako poživiš naprimer celotno steno v dnevni sobi ali jedilnici z okrasnimi rastlinami, med katerimi so nekatere še posebno učinkoviti čistilci zraka, ali z zelišči, ki so tako vedno na dosegu rok.  

Na voljo so enojni, dvojni in trojni vertikalni ter trojni horizontalni žepki, po meri pa vam lahko izdelamo personaliziran sistem, tako da bo kar najbolje ustrezal vašemu prostoru.